El Taller a Arts Libris 2014

mapes llum i ombra

El Taller aquest any torna a participar a la Fira Internacional d’edició contemporànea Arts Libris.

Tres artistes, Albert Llobet, Jaume Aldabó i Núria Corretgé presentarem  un projecte titulat Mapes de l ‘Ensomni. Es tracta d’una col.lecció de vint-i-quatre mapes  fets a sis mans amb tècniques com el gravat, el collage, el tèxtil  i seguint un tipus d’ enquadernació com la que s’emprava per conservar els mapes antics.

D’aquesta col.lecció original i única n’hem fet una tria per autoeditar-la imprimint només  vuit  exemplars de cadascún.

A banda, també presentarem un parell de peces de gran format sobre el tema del cos,  d’altres mapes intervinguts i  peces individuals com ara llibres d’artista, poemaris il.lustrats, etc.

Veniu a visitar-nos  del 23 a 27 d’abril a La Rambla, 7  a l’edifici Arts Sta. Mònica, Metro Drassanes. Es trobareu  a l’stand nº 66 de la primera planta.

El Taller de Sitges presenta una col·lecció de mapes que arriba a Arts Libris com una veritable febre. Els astres, les emocions, l’univers o el propi cos han estat terrenys propicis per elaborar a sis mans una vintena de mapes que presentarem enguany a la fira. Aquestes cartografies imaginàries ens han servit per situar-nos en el territori de les capacitats i els potencials que tots tenim. L’ésser humà necessita ara més que mai un mapa per orientar-se i moure’s en terrenys desconeguts i per continuar perseguint els seus somnis.

Extret del catàleg de la fira.

mapes publ2i
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s