FB_IMG_1429452259198

Map3s edicions  el composem Albert Llobet, Jaume Aldabó i Núria Corretgé amb la voluntat d’autoeditar tant les nostres peces individuals, com diferents projectes col.lectius.

Enguany tornem a participar a Arts Libris que es celebrarà del 23 al 26 d’abril a l’Arts Sta.Mònica amb el projecte Cartas de la navegación indómita es tracta de dues edicions de vuit peces cadascúna editades sobre cartes de navegació originals i realitzades  amb  les tècniques de gravat i intervencions tèxtils.

També podreu tornar a veure alguns originals de Mapes de l’Ensomi, la col.lecció de 24 mapes originals, la sèrie reduïda en impressió digital i el llibre-mapa Haikú del meu voltant. Aquesta peça va estar seleccionada a la VIII Biennal de paper de Riudebitlles i la mostra posteriorment  es va poder veure  al Museu Molí paperer de Capellades  el passat mes de gener.

També podreu veure les meves peces  individuals:

Vuelve al Wu-chi, un llibre d’artista únic , amb  dues estampes  de gran format realitzades  amb punta seca i monotip sobre paper Japó i una col.lecció de retallables editats  i numerats sota el nom d’Icar.

Map3s edicions torna a Arts Libris per Sant Jordi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s