Exposició del desè aniversari del Donart.

IMG-20160213-WA0000-1

El Centre d’Art Contemporani inaugura divendres a la Sala Oberta una exposició col·lectiva de les guanyadores dels deu anys d’aquest premi

Coincidint amb els deu anys del premi Donart aquest divendres 4 de març s’inaugura a LA SALA l’exposició “Deu anys del Donart”. Es tracta d’una exposició col·lectiva de les guanyadores del premi al llarg d’aquests anys: Anna Maria Almirall – Germain (2007), Núria Corretgé (2008), Maite Prades (2009), Arian Morera (2010), Lola Roig (2011), Lourdes Fisa (2012), Viviana Guasch (2013), Rosalia Pomés (2014), Isabel Pons Tello (2015).

El projecte DONART va néixer l’any 2006 de la mà de Francesca Calaf, artista plàstica, coordinadora del premi i comissària de l’exposició. El premi està adreçat a totes les dones artistes residents al país que treballin dins l’àmbit de les arts plàstiques. En l’acte de presentació d’aquesta temporada d’arts escèniques i visuals, Calaf recordava que “l’objectiu d’aquest premi, nascut dins l’Associació de Dones La Frontissa, era ajudar a donar a conèixer la dona creativa. De seguida ens vam adonar que despertava molt d’interès i el vam obrir a tot l’estat”.

A banda de l’exposició, per commemorar aquest aniversari, s’ha editat un catàleg per donar a conèixer el treball de les artistes.

La mostra es podrà visitar des del mateix 4 de març fins al 24 d’abril a la Sala Oberta, i inclou una activitat complementària gratuïta el proper diumenge 6 de març a les 12 h. Es tracta d’una visita comentada a la mostra a càrrec de la comissària Francesca Calaf, que comptarà amb l’actuació de l’acordionista Xantal Montsech.

“Deu anys del Donart” està organitzada per l’Associació de Dones la Frontissa, amb la col·laboració de les regidories de Cultura i Convivència i Equitat de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s