FEM ART A L’ ESTIU 2017

Inscripcions obertes fins el 20 de juny.

flyer_DIN-A4-2

 info Fem Art-17

 Fem art Tarda ok-17

PLÀSTICA (de 6 a 8 anys) dimecres de 17.15 a 18.45h

En aquest curs el nen i la nena exploraràn el món a través dels color i les textures, treballaràn amb dels sentits i apendràn que amb la plàstica podem expressar emocions i sobre tot ens ajuda a sentir-nos bé amb nosaltres mateixos.

Farem tècniques de dibuix i pintura, manualitats, construccions, modelatge amb fang, treballs a partir les emocions, creació d’histories, saber com dibuixar el nostre cos, la natura, els animals i també introduir al nen al món de l’art i la pintura: anàlisi d’obres d’alguns pintors, conèixer diferents estils artístics. etc

Preu: 25€ matrícula + 40€/mes Tot el material està inclòs execte les teles amb bastidor

DIBUIX, PINTURA I TÈCNIQUES D’ESTAMPACIÓ

(de 9 a 14 anys) Dilluns o dijous de 17.30 a 19h

En aquest curs el nen i la nena aprendràn tècniques de dibuix amb carbonet, llapis,  grafit, tinta xina, fent exercicis temàtics d’il.lustració, còmic, dibuix del natural, del cos humà, postures em moviment, retrats, perpectiva, etc.

Tècniques de pintura: acrílica, aquarel.la, pastels, collage, pintura matèrica, a través de la visualització d’obres de diferents pintors i estils artístics

Tècniques d’estampació i gravat aplicats a la tampografia, il.lustració, i estampació tèxtil i enquadernació.

Cap a l’últim trimestre cada nen farà un projecte personal on haurà anant recollint informació per crear el seu propi llibre d’artista amb un tema triat per ell.

Preu: 25€ matricula+40€/mes. Tot el material està inclòs excepte les teles amb bastidor i alguns productes tèxtils com ara una samarreta o bosses per estampar.

Impartit per Núria Corretgé, Artista plàstica i gravadora.Llicenciada en Belles Arts, especialitat de gravat.Certificat del Cap.(Certificat d’aptitud pedagògica).

 EL TALLER. ESPAI DE CREACIÓ

Sant Sebastià 32 Sitges / 93 894 64 86

eltallernuriacorretge.wordpress.com

             

DSCN2836DSCN3025