Map3s edicions

Gondwana és el títol del llibre  d’artista que enguany hem presentat a Arts Libris fira Internacional de l’edició contemporànea i que es celebra a l’Arts  Santa Mònica de Barcelona.

És un llibre que conté un mapa desplegable de 130x 76cm,  realitzat amb tècniques de gravat, impressió digital, transfers i tèxtil i del que se n’ha fet una edició de només quatre exemplars signats i numerats

Aquest llibre forma part  del  projecte enciclopèdic set/17  de temática lliure, tot autoeditat pels col.lectius Zona 230 i Map3s edicions

Cosmovisions és el títol de la col.lecció de llibres  desplegables en petit format i que formen part de vuitx8, un altre col.lecció que acompanyarà el projecte conjunt.

 

Map3s edicions autoedita projectes en format de llibres d’artista en edicions limitades i també peces úniques. El composem Albert Llobet, Jaume Aldabó i Núria Corretgé.

Hem participat quatre  anys consecutius  a  Arts Libris que es celebra el mes d’abril a l’Arts Santa Mònica  presentant diferents  projectes: Cartas de la navegación indómita,  dues edicions de vuit peces cadascúna editades sobre cartes de navegació originals i realitzades  amb  les tècniques de gravat i intervenciones tèxtils.

Mapes de l’Ensomi, una col.lecció de 24 mapes  originals i  la sèrie reduïda en impressió digital en català i un altre versió en espanyol.

Haikú del meu voltant va estar seleccionada a la VIII Biennal de paper de Riudebitlles i  posteriorment  es va poder veure  al Museu Molí paperer de Capellades en un altre mostra.

El 2015 vam  exposar  a  Ex-libros a la ciutat de Sevilla, a Flia Bcn a Barcelona i el 2016 a La Nau autoedició de Terrassa.

El format i concepte del mapa és el nostre leiv-motiv,  l’ésser humà  té un anhel intrínsec de  viatjar  cap a  territoris nous i ignots amb  l’esperit dels antics exploradors.

cartescolor3

Cartas de la navegación indómita

 

IMG_4816

Cartas de la navegación indómita

CAM00531

Mapes de l’Ensonmi

 

 

prova2

Haiku del meu voltant