Map3s edicions

Map3s edicions autoedita projectes en format de llibres d’artista en edicions limitades i també peces úniques. El composem Albert Llobet, Jaume Aldabó i Núria Corretgé.

Gondwana és el títol del llibre  d’artista que va guanyar el primer premi ex-aqueo La vietmanita otorgat per la Biennal de Riudebitlles i el Molí paperer de Capellades passant a format part de la colecció privada del Museu.

És un llibre que conté un mapa desplegable de 130x 76cm,  realitzat amb tècniques de gravat, impressió digital, transfers i tèxtil i del que se n’ha fet una edició limitada de només quatre exemplars signats i numerats.

Cosmovisions és el títol de la col.lecció de llibres  desplegables en petit format i que formen part de vuitx8.

Hem participat cinc anys consecutius  a  Arts Libris que es celebra el mes d’abril a l’Arts Santa Mònica  presentant diferents  projectes: Cartas de la navegación indómita,  dues edicions de vuit peces cadascúna editades sobre cartes de navegació originals i realitzades  amb  les tècniques de gravat i intervenciones tèxtils.

Mapes de l’Ensomi, una col.lecció de 24 mapes  originals i  la sèrie reduïda en impressió digital en català i un altre versió en espanyol.

Haikú del meu voltant va estar seleccionada a la VIII Biennal de paper de Riudebitlles i  posteriorment  es va poder veure  al Museu Molí paperer de Capellades en un altre mostra.

El 2015 vam participar a  Ex-libros a la ciutat de Sevilla, a Flia Bcn a Barcelona i el 2016 a La Nau autoedició de Terrassa.

El format i concepte del mapa és el nostre leiv-motiv entenent que l’ésser humà té un anhel intrínsec de caminar, descobrir i explorar territoris nous i gràcies al mapes ens orientem redifinint les nostres geografies particulars.

cartescolor3

Cartas de la navegación indómita

IMG_4816

Cartas de la navegación indómita

CAM00531

Mapes de l’Ensonmi

prova2

Haiku del meu voltant