Map3s edicions

Gondwana és el títol del llibre  d’artista que presentarem a Arts Libris els dies 21, 22 i 23 d’abril del 2017 al Santa Mònica de Barcelona. És un llibre que conté un mapa desplegable de 130x 76cm  i del que se n’ha fet una edició de quatre exemplars signats i numerats.

Aquest llibre forma part  del  projecte enciclopèdic set/17  de temática lliure, autoeditat pels col.lectius Zona 230 i Map3s edicions

Cosmovions és el títol de la nostra col.lecció de llibres desplegables que forma part de vuitx8, un altre col.lecció que acompanyarà el projecte conjunt.

 

Map3s edicions autoedita projectes en format de llibres d’artista en edicions limitades i també peces úniques. El composem Albert Llobet, Jaume Aldabó i Núria Corretgé.

Hem participat quatre  anys consecutius  a  Arts Libris que es celebra el mes d’abril a l’Arts Santa Mònica  presentant diferents  projectes: Cartas de la navegación indómita,  dues edicions de vuit peces cadascúna editades sobre cartes de navegació originals i realitzades  amb  les tècniques de gravat i intervenciones tèxtils.

Mapes de l’Ensomi, una col.lecció de 24 mapes  originals i  la sèrie reduïda en impressió digital en català i un altre versió en espanyol.

Haikú del meu voltant va estar seleccionada a la VIII Biennal de paper de Riudebitlles i  posteriorment  es va poder veure  al Museu Molí paperer de Capellades en un altre mostra.

El 2015 vam estar seleccionats com a expositors  a la Fira d’edicions contemponaries,       Ex-libros a la ciutat de Sevilla, a Flia Bcn a Barcelona i el 2016 a La Nau autoedició de Terrassa.

El format i concepte del mapa és el nostre leiv-motiv: tots anhelem orientar-nos i viatjar cap a  territoris nous i ignots amb  l’esperit dels antics exploradors.

cartescolor3

Cartas de la navegación indómita

 

IMG_4816

Cartas de la navegación indómita

CAM00531

Mapes de l’Ensonmi

 

 

prova2

Haiku del meu voltant