El Taller

 1175181_499160050175179_187056218_n

El Taller del carrer Sant Sebastià  és el meu espai de creació que compagino amb la meva tasca docent  amb  les classes i cusos que imparteixo i on també l’ he compartit amb d’altres professors oferint cursos de gravat, enquadernació, il.lustració, arterapia, etc. 

A la petita sala de l’entrada, presidida pel tòrcul  hi tinc l’exposició permanent de la meva obra gràfica i plàstica.

En tot aquest temps  he vist nèixer  i promogut molts projectes i col.laboracions artístiques. Us deixo un text del 15é aniversari que data  del 2012.

15 ANYS DEL TALLER DE NÚRIA CORRETGÉ.

 El Taller de Núria Corretgé al carrer de Sant Sebastià ha complert quinze anys. A poc a poc sense fer gaire soroll, el treball pedagògic d’aquesta artista ha arribat a infants, joves i adults que han pogut experimentar i expressar-se a través dels pinzells o d’altres tècniques pictòriques i també de gravat.

En aquesta travessia de 15 anys per les arts Núria ha tingut el suport d’altres mestres que l’han assessorat impartint classes magistrals i curset especialitzats en tècniques particulars d’estampació i gravat. Alicia Diaz Rinaldi ha estat un d’aquests  puntals que cada any han anat sostenint i augmentant l’afició a les arts gràfiques.

El Taller ha esdevingut per molts sitgetans un espai de treball i d’experimentació plàstica, també un lloc de trobada per compartir projectes que han crescut i han traspassat les portes d’aquest taller camí de altres tallers com el de taller galeria Fort de Cadaqués presidit per un tòrcul, aquesta màquina d’estampar que dona sentit i nom a l’espai de treball. O camí dels aparadors decorats amb poemes per la Festa de la Poesia i molts d’altres projectes que s’han iniciat entre les quatre parets del Taller de la Corretgé.

Núria ha volgut festejar aquests 15 anys amb una exposició col·lectiva, acompanyada dels seus pupils i engrescant a tots els que treballen el gravat i la pintura sota la seva circumspecta mirada. Per fer-ho ha trobat la sintonia del Centre Cívic de Mar a Vilanova i la Geltrú

Només recordar-vos que Núria Corretgé junt amb Carmen Nicolàs iniciaren fa quatre o cinc anys el Nadal amb Art que després passà a ser nomenat Nartdal, una proposta que pretén apropar l’art, fent de la proximitat i de l’obra original un valor per compartir. 

Isidre Roset Juan, historiador de l’art

cropped-dscn2117.jpg

 

DSCN4801

 

cropped-mans-i-manigues-2011-359.jpg

Anuncis