Gravat

Com a artista gravadora combino la meva creació i producció amb la difussió pedagògica de diferents tècniques d’estampació.

El Taller   disposa d’un espai i infrastructura adient tant per  impartir classes de tècniques d’estampació com per assesorar  a artistes profesionals que vulguin fer les seves edicions, proves o rebre suport tècnic.

Pel meu taller han dictat cursos l’artista  Alicia Díaz Rinaldi, que des de fa más de dotze anys  imparteix un monográfic intensiu: Electrografia, Monotipies, Fotopolímer Riston,  Tecnoxilografía, Collagraph, Incisió directe sobre metacrilat,  Taller de barniz blanco, etc. són alguns dels cursos que ens ha impartit aquesta gran artista i investigadora del gravat Rosa Permanyer  que va impartir un curs de fotogravat en polímer groc.

Amb l’enquadernadora profesional  Àngels Arroyo i jo mateixa varen realitzar un Taller de libres d’artista.

Desde fa set edicions artistes i alumnes vinculats al Taller participen en el Miniprint Internacional de Cadaquès on hem estat seleccionats per participar en les mostres itinerant que es fan a Catalunya, França i Anglaterra

També he col.laborat amb d’altres artistes i projectes com el llibre de biblíofil Naxos, amb tres poemes de Joan Duran  i tres gravats d’ Anna monzó, Carles Arnal i Núria Corretgé del que vam editar 50 exemplars signats i numerats . I més recensent vam presentar un prototip de llibre d’artista titulat “Variacions sobre la llim”.

En el  meu bloc  elzoodelsnous podeu veure informació  sobre llibres d’artista, poemaris il.lustrats,  llibretes de viatge, peces objectuals i seguir de ben aprop  la meva creació més recent i actualitzada.

Desde el 2013  participo a Art Libris que es celebra a l’ Arts Sta. Mònica de Barcelona i des de fa dos anys a Ex-libros de Sevilla i Flia Barcelona  com a expositora.

12745822_1117058418325251_6838828735346563966_nMenció Especial a la Trienal internacional de gravat de El Catascopio