Obra

img-20160912-wa0005

Aquesta imatge correspòn a  l’exposició individual  Orbis: 42 pintures, 9 gravats, 12 libres d’artista i alguns quaderns manuscrits conformen aquesta mostra que es va poder veure el passat setembre fins el 23 d’octubre d’enguany a l’edifici Miramar de Sitges.
Les obres s’enmarquen en el recorregut fet durant 16 anys i que m’ha abocat a les últimes peces de gran format sobre paisatges de la memòria colectiva  que evoquen ciutats desaparegudes, mítiques, amb reminiscències a Les ciutats invisibles d’Italo Calvino
La creació plàstica  la combino amb el gravat i peces autoeditables amb el paper com a suport i materia prima.
Pintures, collages, il.lustracions antigues em  segueixen conmoguen, així com la paraula escrita, llibres de viatge, un diccionari  original que va arribar a les meves mans del S. XVIII, gravats de ciutats que ja no existeixen, troballes de naips, tarots, cartes de navegació del Renaixement, tot aquest material acumulat en mi com un tresor es barreja amb la paraula escrita  i fruit d’axò  ja  han nascut col.laboracions amb poetes i d’altres artistes visuals. Tot aquest material són ingredients vitals de la meva alquimia creativa.
Consulteu el catàleg de la mostra per vere’n detalls.