Obra

img-20160912-wa0005

La meva creació artística s’articula entre la pintura, el gravat i l’edició de llibres d’artista, poemaris ilustrats i diferents projectes autoeditables. El paper com a suport i materia prima son la base del meu treball.

Pintures, collages, il.lustracions antigues em segueixen conmoguen, llibres de viatge, un diccionari  original que va arribar a les meves mans del S. XVIII, gravats de ciutats que ja no existeixen, troballes de naips, tarots, cartes de navegació del Renaixement, tot aquest material acumulat en mi es barreja amb lectures i la paraula escrita i fruit d’això han nascut col.laboracions amb poetes i d’altres artistes visuals.

Perseguir una idea que sempre fuig i se m’escapa, fent-la testimoni del pas del temps, son els motors de la meva recerca. M’agrada convocar diferents elements i símbologíes amb els seus respectius llenguatges per treballar sempre des de llocs íntims i a recer.

Després el mateix procés em porta naturalment a tenir la certesa que la meva feina es només amalgamar tota aquesta informació i mostrar-la de nou al món com un mirall. Com un procesador d’imatges que van i venen.