Taller de gravat

 

 

74906717_946139325763825_5516195496625963008_o

El Taller disposa d’un espai i infrastructura adient tant per  impartir classes de tècniques d’estampació com per assesorar a artistes professionals que vulguin imprimir les seves edicions, editar proves o rebre suport tècnic.

Pel meu taller ha dictat cursos la gravadora i investigadora Alicia Díaz Rinaldi entre d’altres cursos, Electrografia, monotipies, fotopolímer Riston,  tecnoxilografía, collagraph, incisió directe sobre metacrilat,  taller de barniz blanco, etc.

Rosa Permanyer   va impartir un curs de Fotogravat en polímer groc.

Amb l’enquadernadora Àngels Arroyo vàrem realitzar conjuntament un Taller de libres d’artista.

Des de any 2012  artistes vinculats al Taller participen en el Miniprint Internacional de Cadaquès on han estat seleccionats en les mostres itinerant que es fan a Catalunya, França i Anglaterra i algunes d’elles com Elvira Rodríguez va estar premiada el 2020.

També he col.laborat amb d’altres artistes i projectes com el llibre de biblíofil Naxos, amb tres poemes de Joan Duran  i tres gravats d’ Anna Monzó, Carles Arnal i jo mateixa del que vaig editar 50 exemplars signats i numerats . Amb Joan Duran vam presentar un prototip de llibre d’artista sobre el poemari”Variacions sobre la llum”.

En el  bloc  elzoodelsnous podeu veure informació  sobre llibres d’artista, poemaris il.lustrats,  llibretes de viatge, peces objectuals.

Des de l’any 2013 fins el 2018  vaig participar com a expositora a Art Libris  a l’Arts Sta. Mònica de Barcelona, a Ex-libros de Sevilla,  Flia Barcelona i a La Nau autoedicions de Terrassa amb el colectiu Maps3 edicions.

L’any 2018 amb un grup de companyes d’El Taller vàrem participar en una residència per a la Mostra Internacional de grabado i exposar a la Galeria Ona de L’Havana a Cuba.

Des de l’any 2021 estic col.laborant amb Cristina de Kokoro enquadernació programant tallers d’enquadernació al meu espai.

 

 

torcul 2022