Taller de gravat

39441964_672437429800684_1091978611621101568_o

El Taller disposa d’un espai i infrastructura adient tant per  impartir classes de tècniques d’estampació com per assesorar a artistes professionals que vulguin imprimir les seves edicions, editar proves o rebre suport tècnic.

Pel meu taller ha dictat cursos la gravadora i investigadora Alicia Díaz Rinaldi entre d’altres cursos, Electrografia, monotipies, fotopolímer Riston,  tecnoxilografía, collagraph, incisió directe sobre metacrilat,  taller de barniz blanco, etc.

Rosa Permanyer   va impartir un curs de Fotogravat en polímer groc.

Amb l’enquadernadora  Àngels Arroyo i jo mateixa vàrem realitzar conjuntament un Taller de libres d’artista.

Des de any 2012  artistes vinculats al Taller participen en el Miniprint Internacional de Cadaquès on han estat seleccionats en les mostres itinerant que es fan a Catalunya, França i Anglaterra i algus d’ells com Elvira Rodríguez ha estat premiada aquest 2020.

També he col.laborat amb d’altres artistes i projectes com el llibre de biblíofil Naxos, amb tres poemes de Joan Duran  i tres gravats d’ Anna monzó, Carles Arnal i Núria Corretgé del que vaig editar 50 exemplars signats i numerats . També vam presentar un prototip de llibre d’artista titulat “Variacions sobre la llum”.

En el  meu bloc  elzoodelsnous podeu veure informació  sobre llibres d’artista, poemaris il.lustrats,  llibretes de viatge, peces objectuals.

Desde el 2013  participo com a expositora a Art Libris que es celebra a l’ Arts Sta. Mònica de Barcelona. També a Ex-libros a Sevilla,  Flia Barcelona i a La Nau autoedicions a Terrassa amb el colectiu Maps3 edicions.

L’any 2018 un grup de companys d’El Taller vàrem viatjar a l’Havana per participar en un stage de collagraph impartits pels artistes Ramon Manglar y MaryCari Díaz per a la Mostra Intrnacional de grabado i exposar a la Galeria Ona de La Habana vieja.

DSCN4569