Taller de gravat

DSCF1665

Com a artista gravadora combino la meva creació i producció amb la difussió pedagògica de diferents tècniques d’estampació.

El Taller   disposa d’un espai i infrastructura adient tant per  impartir classes de tècniques d’estampació com per assesorar  a artistes profesionals que vulguin fer les seves edicions, proves o rebre suport tècnic.

Pel meu taller han dictat cursos l’artista  Alicia Díaz Rinaldi, (veieu-la a la foto superior) que des de fa más de quinze anys  imparteix un cop l’any un monográfic intensiu: Electrografia, Monotipies, Fotopolímer Riston,  Tecnoxilografía, Collagraph, Incisió directe sobre metacrilat,  Taller de barniz blanco, etc. són alguns dels cursos que ens ha impartit aquesta gran artista i investigadora Rosa Permanyer  que va impartir un curs de Fotogravat en polímer groc.

Amb l’enquadernadora professional  Àngels Arroyo i jo mateixa vàrem realitzar un Taller de libres d’artista.

Des de any 2012  artistes vinculats al Taller participen en el Miniprint Internacional de Cadaquès on han estat seleccionats per participar en les mostres itinerant que es fan a Catalunya, França i Anglaterra

També he col.laborat amb d’altres artistes i projectes com el llibre de biblíofil Naxos, amb tres poemes de Joan Duran  i tres gravats d’ Anna monzó, Carles Arnal i Núria Corretgé del que vam editar 50 exemplars signats i numerats . També vam presentar un prototip de llibre d’artista titulat “Variacions sobre la llum”.

En el  meu bloc  elzoodelsnous podeu veure informació  sobre llibres d’artista, poemaris il.lustrats,  llibretes de viatge, peces objectuals.

Desde el 2013  participo com a expositora a Art Libris que es celebra a l’ Arts Sta. Mònica de Barcelona També  a Ex-libros a Sevilla, Flia Barcelona i a La Nau autoedicions a Terrassa.

DSCN4569TALLER DE GRAVAT 1