Núria Corretgé

B:n taller  Foto Thomas Vilhelm

Barcelona, 1966.

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat Sant Jordi de Barcelona, en l’especialitat de gravat. Obté el CAP (certificat d’aptitut pedagògica a la mateixa universitat).

Combino la creació amb la docència: des de fa  més de 25 anys dirigeixo  El Taller, espai de creació, centre educatiu de tècniques artístiques i gràfiques, espai divulgatiu i impulsor de projectes artístics.

La meva creació personal s’articula entre la pintura, el gravat, l’edició de llibres d’artistes i projectes autoeditables. He exposat en nombroses ocasions en galeries, centres d’art i fires internacionals d’edició contemporànea a diferents ciutats de Catalunya, com Barcelona, Vilanova i la Geltrú, Terrassa, Vilafranca del Penedès, Girona, etc;  per l’estat espanyol a les ciutats de Sevilla, Huelva, Madrid, Pamplona, Oviedo i València i a l’estranger a països com Xina, Itàlia, França, Brasil, Cuba i Portugal.

Perseguir una idea que sempre fuig i se m’escapa, fent-la testimoni del pas del temps, son els motors de la meva recerca. M’agrada convocar diferents elements i simbologíes amb els seus respectius llenguatges per treballar sempre des de llocs íntims i a recer.

Els conceptes de Temps, Vida-mort-vida i la paraula escrita com a objecte artístic i testimoni inalterable son els fils que van enbastant  tot el meu recorregut vital i artístic.

DSCN4395

Una estona de cel. Mini llibreta de viatge amb estoig. Val-d Aosta, Itàlia