Projectes i col.laboracions

La memòria de les cases és un projecte impulsat per la regidora de Cultura  de  l’Ajuntament de Sitges on es destaquen diferents cases de Sitges on hi van viure o estiuejar  personalitats rellevants  vinculades al món de les arts, la ciència i  la cultura en general.

La meva col.laboració ha estat en el disseny de les plaques conmemoratives, la imatge corporativa, disseny dels fulletons conjuntament amb qu-publicidad que ha estat qui ha dissenyat el web.

La memoria de les cases

fulleto A corregit

 

 

Desde l’any 2012 coordino i dirigeixo companys artistes i alumnes que participem decorant 7 aparadors poètics del centre de la vila per a la  Festa de la Poesia de Sitges. Diumenge al migdia culmina amb la visita conjunta amb els poetes per a veure les nostres creacions amb música en viu pels carrers de Sitges.

Arrel d’aquesta col.laboració va nèixer el projecte de les pedres viatgeres, unes pedres molt inquietes que viatgen per el món i ens expliquen i en són testimomi d’ aventures poètiques.

L’any 2012 fins el 2013 El Taller va col.laborar participant en una mostra titulada Arte-objeto imposible autogestionada per 20 artistes de l’Estat espanyol  realitzant més de 8 exposicions en diferents galeries i espais culturals de les ciutats de Huelva, Sevilla, Granada, Oviedo, Madrid, León  i Sitges.

-TARJETÓN_arte_objeto_7.jpg-